Effektiviser din forretning med AI-drevne automatiseringer

sted

Online

Pris

Gratis

Afholdes af

IT Kartellet

Automatisering med AI-drevne værktøjer fra UiPath

Få en smagsprøve på, hvad automatiseret dokumentbehandling kan, og lær hvordan I kommer i gang

I dette webinar tager vi et enkelt spadestik dybere end blot at gentage brugeres handlinger ved skærmen. Vi kigger på værktøjer til og eksempler på Intelligent Dokumentbehandling (IDP), hvor vi anvender markedsledende værktøjer fra UiPath.

Dokumenter spiller en afgørende rolle i alle virksomheders drift og succes, og forskellige typer dokumenter – for eksempel fakturaer, ordrer, kontrakter og formularer – er helt essentielle for at opretholde strukturen og effektiviteten i enhver organisation.

Ved at automatisere dokumentbehandlingen kan man hurtigt behandle store mængder data fra nærmest alle typer dokumenter og derved frigøre medarbejdere til langt mere værdiskabende opgaver. Dette reducerer også risikoen for de menneskelige fejl, der opstår, når en medarbejder gentager de samme opgaver igen og igen.

DU FÅR:

  • Indblik i de effekter, som automatiseret dokumentbehandling kan have for din virksomhed
  • Demonstration af værktøjer og ser, hvordan en dokumenthåndteringsrobot fungerer
  • Inspiration til, hvordan din virksomhed kan komme i gang med at effektivisere jeres processer.

 

OPLÆGSHOLDER:

Jeppe Jespersen, RPA Manager i IT Kartellet – en KOLLAB virksomhed. Jeppe har 25 års erfaring med softwareudvikling, undervisning og rådgivning, og den eneste danske UiPath MVP (Most Valuable Professional) gennem de seneste tre år.

 

OBS! Ny dato 25. juni