Konsulenter

Professionel matchmaking er en sport i sig selv, og med adgang til et bredt netværk i verdensklasse, er People-IT din garanti for altid at få den rigtige freelance IT-konsulent med på dit hold. 

People-IT er en del af KOLLAB og har leveret freelancere til en lang række kunder siden 2003. Man siger, at det kræver mange timer at dygtiggøre sig indenfor noget. Hos People-It er det er blevet til mere end 1 million timer levret hos vores kunder – og det taler vist for sig selv. Vores netværk er vokset i løbet af årene og spænder bredt, ikke kun i Danmark, men også internationalt. 

FREELANCE IT-KONSULENTER

Vi garanterer dig, at der altid er nogle, som er kompatible, for vi har alt fra freelance projektledere, udviklere, testere, programledere og IT-talenter. Psst… også er vi grundige med referencer, så forventningerne stemmer overens med virkeligheden.

Vi har et bredt netværk af freelancere, som vi kender gennem mange år. Derfor kan vi altid garantere kvaliteten af de konsulenter, som vi matcher virksomheder med. I sidste ende lykkes projekter nemlig altid bedst, hvis kompetencerne matcher netop det, som virksomheden netop har brug for – både fagligt og personligt. 

JUMPSTART

Vores helt nye program for nyuddannede talenter: Jumpstart. Og det er lige hvad det lyder som. Vi giver dig nemlig startkablerne til at kickstarte din karriere. Helt lavpraktisk betyder det, at talenter før en fastansættelse arbejder og afprøver deres kompetencer i en virksomhed i en periode på 6-12 måneder. Undervejs har talenterne et heppekor hos People-IT, hvor vi deler vores faglige netværk, gode råd og sparring. Efter perioden kan virksomheden ansætte, hvis matchet viser sig at være: made in heaven. Det skaber både kommende kernearbejdere og klæder talenterne godt på til branchen.  

 

NYUDDANNEDE TALENTER

Med Jumpstart får du som virksomhed mulighed for at flyve med ‘fast track’ til de rigtige talenter. Der er et stort kompetencereservoir gemt i dem, der lige har rejst sig fra skolebænken for at tage deres viden og nysgerrighed med ud i erhvervslivet. Alligevel kan det være vanskeligt at gennemskue, hvordan man som virksomhed får fingrene i de rette mennesker, hvis kompetencer og personlighed skal blomstre og bidrage til IT-udviklingen hos netop jer. 

Vi ved, at det koster kassen at ansætte de forkerte, for kort efter at måtte sige farvel igen. Det ved I sikkert også – måske af bitter erfaring. Med Jumpstart kan I ansætte de rette, fordi I har oplevet deres faglige styrker og deres rolle i teamet, før I indgår en aftale. 

“Vi har samarbejdet med People-IT i mere end 10 år. De er dygtige til at finde konsulenter med den rigtige kompetence og personlighed. De er meget fleksible og arbejder altid konstruktivt med vores ideer.”

Senior Manager, IT performance & Portfolio hos Vestas, Group IT, Christoffer Rahbek