MICROSOFT 365

C2IT udgør Microsoft-benet i KOLLAB. C2IT er en konsulentforretning, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI og Power Apps.

Procesanalyse

Når det handler om at opdage skjult potentiale og optimere, er vores procesanalyse nøglen. Vi begynder med en potentialescreening og kortlægger derefter jeres proceslandskab ned til mindste detalje. Vi giver jer det fulde overblik og identificerer selv de mindste ‘huller i osten’. Vores mål? At gøre jeres forretning så effektiv som muligt og finde de muligheder, I endnu ikke vidste, I havde. 

IT-DRIFT OG CLOUD 

Opnå maksimalt udbytte af jeres digitaliseringsinvestering med en sammenhængende leverance af Business Central, Power platformen, Office 365 og Azure. Dermed har I kun ét sted at ringe, kun én agenda samt én entydig placering af ansvar og fremdrift. 

C2IT Cloud er et tilbud til den ambitiøse kunde, der ønsker at optimere og udvikle sin forretning via digitalisering. Ved at tage ansvar for kundens daglige IT-drift, binder vi IT-infrastrukturen sammen med de velkendte Microsoft Apps, og dermed står vi på mål for en End-to-End service, som vi oplever, tilføjer stor værdi og tryghed for vores kunder. 

Vi er jeres IT-afdeling, der står klar til at tage sig af jeres løbende henvendelser vedr. spørgsmål og funktionsfejl på alt fra printerne, PC’ere, netværk, brugerændringer til opsætning af jeres næste SQL Cube til Power BI. Med den komplette virksomhedsløsning tilbyder vi en unik support, der hurtigt og præcist kan adressere et specifikt problem og bringe de rette kollegaer sammen for at løse det.

ERP-SYSTEMER & DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Microsoft Dynamics 365 Business Central er et komplet ERP-system, der holder styr på alle aspekter i din virksomhed. Det skaber muligheden for at holde et køligt overblik over alle dine forretningsprocesser ét sted. Du har også mulighed for at kombinere løsningen med andre af Microsofts øvrige produkter.  

Microsoft Dynamics Business Central/NAV er pakket med standardfunktioner, der tilgodeser langt de fleste behov inden for lager, indkøb, salg, finans, logistik, produktion og meget mere.  

Har du brug for ekstra smarte funktioner, kan du med Microsoft App Source tilføje en lang række godkendte add-ons/apps og udvide funktionaliteten og mulighederne i din løsning.

MICROSOFT POWER PLATFORM 

Microsoft Power Platform er en serie af softwareapplikationer til business intelligence (Power BI), app-udvikling (Power Apps), automatiseringer (Power Automate) og opbygning af websteder (Power Pages). Alle værktøjerne bygger på low-code/no-code tilgangen og gør det nemt at sætte fart på digitaliseringen i din forretning.  

Microsoft Power Platform er enkeltdele, men du får endnu mere ud af at kombinere dem med hinanden – og med Microsoft 365, Dynamics 365, Azure og massevis af andre apps – og på den måde løfte helheden. Hos C2IT kan vi stille med et ægte Power Dream Team, der kan hjælpe dig med at finde frem til, hvilke af værktøjerne der er mest optimale for netop din forretning og ønsker til at rykke op i en anden liga. 

Intranet

SharePoint kommer som en del af Office 365 pakken og tilbyder en browserbaseret let adgang til virksomhedens dokumenter. Det erstatter den gamle måde, hvor man gemte filer på computeren eller på en delt netværksmappe. I stedet giver SharePoint dig et sted, hvor I nemt kan samarbejde, dele information, organisere jeres dokumenter, vedligeholde wikier m.v. 

Det bedste ved det er, at det kan tilpasses, så det ser ud og føles som jeres virksomhed, og det kan udbygges med flows til automatisering af jeres forretningsprocesser som fx dokumentgodkendelse. Det fungerer også godt sammen med andre værktøjer, som I måske allerede bruger fx Business Central, Teams, Outlook og OneDrive.

KOMMUNIKATIONSPLATFORM 

Vi kan vist roligt sige, at brugen af diverse kommunikationsplatforme steget helt ekstremt – både for at holde kontakt med kollegaer, kunder og leverandører. Selvom det ikke er den eneste mulighed for kommunikation længere, benyttes det i stort omfang– og det forstår vi godt.  

Der kan både spares tid og ressourcer ved at flytte nogle møder til digitale medier. Microsoft Teams er mere end bare et digitalt møderedskab. Det er en platform, der samler al kommunikation og viden. Microsoft Teams kan integreres med apps såsom Microsoft Outlook og Planner. 

”Vi har lært rigtig meget af projektet med C2IT. For det første har vi lært, at der ligger utallige muligheder gemt i digitalisering. For det andet har vi lært, at det ikke behøver blive en meget langvarig og dyr proces at digitalisere processer i vores forretning. Og sidst men ikke mindst når vi fremadrettet har brug for at fordoble vores forretning, behøver vi ikke samtidig fordoble antallet af medarbejdere. Ved hjælp af disse digitale værktøjer bliver vi en mere interessant samarbejdspartner både over for vores kunder og leverandører samtidig med at vi er i stand til at kunne holde omkostningerne nede og være effektive.” 

Carsten Bundgaard, CFO, Unique Furniture