Design

Ambitioner til skyerne, masser af fart og seriøs kreativitet – sådan er det hos /et al., der står for alt der rimer på design i KOLLAB. I vores designhytte er omgangstonen kæk, når vi designer brugeroplevelser. Og vi går til vores projekter med en kronisk nysgerrighed, der skaber den bedste UX i din app, dit system, website og andre labre digitale produkter.

SYSTEMDESIGN

At bygge systemer kræver viden! Så det er pænt heldigt, at vi kan sparke ind med viden om bl.a., brugerrejser og forretningsmodeller. 

Og faktisk har vi også viden om funktioner, mapping af infrastrukturer og mulige fejlscenarier. Vi designer dit system på en lækker og indbydende måde, for et system skal emme af brugervenlighed og lækkerness, og så skal det være intuitivt og meganemt at bruge i din hverdag. 

WEBDESIGN

Dit website er dit digitale vindue ud mod verden. Det er brugerens førstehåndsindtryk af din virksomhed – og førstehåndsindtryk skal sidde lige i skabet. 
 
Vi er specialister i at sørge for, at din virksomheds førstehåndsindtryk spiller max! Vi skræddersyer sitets stil, retning og brugerflows og tilsætter en omgang grafisk lækkerness, der fuldender looket. Dit website skal nemlig tydeligt vise, hvem og hvad din virksomhed er – og det kan vi naile for dig.

APP DESIGN

Det vigtigste ved en app er fabelagtig funktionalitet, der giver gode oplevelser. Ja, så simpelt kan det faktisk siges. Brugeroplevelser er det nye sort. 
 
Når vi designer apps, har vi altid brugeren i centrum. Vi arbejder med gamification og skaber visuelle lækre effekter, der giver din bruger lyst til at åbne din app igen og igen. En app fra vores designhytte sikrer din målgruppe en totalt gennemarbejdet awesome app med præcis de funktioner, som brugeren har behov for. 

TEST & RESEARCH

Det vigtigste ved UX er at inddrage og have forståelse for slutbrugeren, så har du det? Ellers is på – vi kan hjælpe dig! 
 
UX handler i høj grad om at forstå arbejdsprocesser, behov og tanker hos slutbrugeren. Har man ikke tjek på det, så fungerer produktet ikke. Vi tilbyder at lave grundige brugerundersøgelser gennem interviews og tests, observationer og feltstudier. Vi inddrager målgruppen og sikrer, at dit produkt lever op til brugerens forventninger og behov.

BRANDING

Don’t jugde a book by its cover”, siger man. Men sandheden er, at det er de flotteste bøger på biblioteket, der udlånes mest. 
Derfor er det også altafgørende, at dit produkt emmer af visuel lækkerness, så det kommer allerforrest i køen.  
 
Vi hjælper dig med at skabe en genial visuel identitet til dit produkt, hvor farver, fonte og grafiske elementer går op i en højere enhed. Vi skaber den visuelle identitet, der får din virksomhed til at fremstå indbydende, professionel og moderne. 

Til at stå for designet af vores nye hjemmeside til Club La Santa, var vores ønske at finde en samarbejdspartner, der er 100% brugerorienteret og samtidig har fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser og behov. Valget faldt på /et al., der med en energisk, nysgerrig og undersøgende tilgang blæste os bagover fra start. Gennem samarbejdet har /et al. leveret et bundsolidt stykke arbejde. Fra de indledende møder, til planlægning af projektet, brugerinddragelse og levering af et fuldt design. De har vejledt og udfordret os, men samtidig været lydhør og haft stor forståelse og respekt for vores virksomhed, brand og gæster. Vi er yderst tilfredse med resultatet. 

Så stort tak til /et al. for et godt samarbejde og de bedste anbefalinger herfra! 

Line Mønsted Jensen, Marketing Project Manager, Club La Santa