1.000
cases so far

Vores cases, din fremtid

Vi viser gerne vores tidligere projekter frem, uden at prale (okay, måske en lille smule), men det er ikke kun for sjov, for de er fundamentet for din digitale fremtid. Det kræver et godt samarbejde og solidt benarbejde at skabe klasse resultater.

Filter
ALPI

ALPI

ALPI har sat gang i en omfattende digitaliseringsproces, hvor vi har hjulpet med at identificere mulige digitaliseringsområder og automatiseret arbejdsprocesser.

Club la Santa

Club La Santa

Et nyt website skulle designes, som skulle give gæsterne den gode Club La Santa oplevelse både før, under og efter deres ophold. Ikke mindst skulle det være en nem booking oplevelse med både fly og hotel, som krævede scenarie tækning for de mange forskellige udfald af design.

De Danske Brevdueforeninger

De Danske brevdueforeninger

IT Kartellet har siden 1990 hjulpet Dansk Brevdueforening med deres ITudvikling, som først startede som Visual Basic 6 – men senere er opgraderet til en moderne web-løsning.

Lindab

Lindab

IT Kartellet trådte ind som samarbejdspartner og vores erfarne konsulenter arbejdede tæt sammen med Lindabs procesejere for at identificere passende automatiseringsemner igennem udarbejdelse af business cases.

Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring var i besiddelse af store mængder data fra tracking af besøgende på virksomhedens hjemmesider. Kvaliteten af dataen var dog ikke høj nok, ligesom implementeringen trængte til et gennemsyn.

JKS

JKS

JKS er et on-going projekt, hvor flere virksomheder i KOLLAB samarbejder. I øjeblikket er både IT Kartellet, C2IT, C2IT Digital og /et al. med på rejsen.

Holm & Halby

Holm & Halby

Holm og Halbys serviceteknikere er rigtigt meget på landevejen og med løsningen fra C2IT har de adgang til den nødvendige IT og kan registrere alt elektronisk.

Eurostar

Eurostar

Hele digitaliseringsprojektet og virksomhedens nye systemer har gjort det muligt for Eurostar at fordoble sin omsætning uden at skulle ansætte flere administrative medarbejdere.

Clinic Drive

Clinic Drive

ClinicDrive er tandlægebranchens digitale klinikassistent. Det vil sige, det faktisk er alt, hvad tandlægerne drømmer om, når de skal drifte en klinik.

vi har gjort det 1.000 gange
før og vi gør det gerne igen

Vi tror på langvarige relationer og er stolte over at samarbejde med vores kunder. Her er nogle af dem.
Skal du også have en plads på vores samarbejdsvæg?

+13 priser vundet med højdespringende fart

Fang os hvis du kan, fordi vi er de hurtigste på den ambitiøse spillebane. Indtil videre har vi til sammen mere end 13 Børsen Gazelle Priser og det taler næsten for sig selv. Vi vil fortsætte med at springe højt og gøre os fortjent til endnu flere priser.