lær holdet at kende

Sammen står vi stærkere, og skulder ved skulder leverer vi digitale løsninger i verdensklasse. KOLLAB består af individuelle selskaber, som alle har hver deres specialistfelt Vi sammensætter altid det dygtigste hold af digitale specialister, som tackler alt fra strategi, design, udvikling til implementering og drift.

Vores navn, KOLLAB, stammer fra ordene: “collaboration” (samarbejde) og “lab” (laboratorie). Vi har alle det samme mål for øje, nemlig at være på forkant med fremtiden, og derfor forsker vi altid i de nyeste tendenser indenfor den digitale udvikling.

+150

Engagerede specialister

Som hver dag spiller hinanden gode på tværs af selskaberne, er netop det, der gør os unikke. Vores kompetente specialister er ægte nørder, der fascineres af alt, hvad der rør sig i den digitale verden.

7

Sprøde lokationer

Vi har lokationer i København, Ballerup, Roskilde, Aarhus, Kolding, Herning og Aalborg. Ja faktisk er vi næsten lige så lokale, som vi er digitale. Vi er klar til at KOLLAB med dig, uanset hvor du befinder dig – og ellers kommer vi også gerne forbi dig!

+1000

Glade samarbejdspartnere

Vi vil gerne være dem, som er sjove at spille med. Vi er ambitiøse med vores relationer. KOLLAB er ikke noget vi kan gøre alene, det er noget vi gør i sammenspil med dig.

20

Års erfaring

Med alle vores erfaringer i bagagen kigger vi fremad. Den digitale udvikling står aldrig stille, og derfor forsker vi hele tiden i nye trends, teknologier og metoder, så vi sikrer os, at vi bidrager med den nyeste viden.

KOLLAB familien

Mød KOLLAB familien, som består af vores individuelle selskaber med hver deres område af digitalisering. Ligesom i alle andre familier, samles vi på tværs af forskelligheder. Søger du gode råd og stærke kompetencer? Det klarer vi!

People-IT

Professionel matchmaking er en sport i sig selv, og med adgang til et bredt netværk i verdensklasse, er People-IT din garanti for altid at få den rigtige freelance IT-konsulent med på dit hold.

BESØG VIRKSOMHED
C2IT

C2IT udgør Microsoft-benet i KOLLAB. C2IT er en konsulentforretning, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI og Power Apps.

BESØG VIRKSOMHED
IT Kartellet

IT Kartellet er en del af KOLLAB, og vi gør faktisk det samme som mange andre softwarevirksomheder, udvikler softwareløsninger. Men vi tør godt tage ejerskab og udvikler produkter med liv og sjæl. Ved at kombinere forskellige områder inden for programmering kan vi få ethvert teknisk projekt til at tage form. Og så er vi også helt vilde med at holde vores kunder opdateret og samarbejde sammen hele vejen igennem processen. 

BESØG VIRKSOMHED
C2IT DIGITAL

C2IT Digital er den strategiske del af KOLLAB. Vi tilbyder uvildig digital strategisk rådgivning og har erfaringer med både at rådgive små og store virksomheder. Vores konsulenter og sparringspartnere giver dig nyt syn på, hvordan din virksomhed bedst muligt kan investere i digitalisering. Med andre ord, hvordan du kommer ind i kampen. Vi er nemlig frontløbere i en verden hvor den digitale udvikling aldrig står stille.

BESØG VIRKSOMHED
/et al.

Ambitioner til skyerne, masser af fart og seriøs kreativitet – sådan er det hos /et al., der står for alt der rimer på design i KOLLAB. I vores designhytte er omgangstonen kæk, når vi designer brugeroplevelser. Og vi går til vores projekter med en kronisk nysgerrighed, der skaber den bedste UX i din app, dit system, website og andre labre digitale produkter.

BESØG VIRKSOMHED

VÆRDIER

Hos KOLLAB har vi omsat vores grund-DNA: Mennesker først og kompetencen gør en forskel til konkrete værdier. For os er det vigtigt at vi husker dem i vores daglige arbejde.

01.

Livet er for kort til
kedelige arbejdspladser

Det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde – både i vores samvær og vores opgaveløsning.

02.

Livet er for kort til
halvtomme glas

Vi vil gerne have de positive briller på og se muligheder i stedet for begrænsninger.

03.

Livet er for kort til
korte relationer

Vi vil gerne have langvarige relationer til hinanden og vores kunder.

04.

Livet er for kort til
ligegyldighed

Vi tager ansvar for kollegaer, kunder, opgaver og vores resultater. Men vi vil mere end det – vi tager også ansvar ud over vores forretning og støtter nogle af dem, der har brug for en hjælpende hånd i samfundet.

kom og find os

Vi har lokationer i København, Ballerup, Aalborg, Aarhus, Kolding og Herning. Ja faktisk er vi næsten lige så lokale, som vi er digitale. Vi er klar til at KOLLAB med dig, uanset hvor du befinder dig – vi kommer gerne forbi!

Se mere

TIDSLINJE

2023 2022 2021 2022 2021 2020 2020 2019 2019 2018 2018 2017 2017 2017 2015 2015 2010 2008 2003

LANCERING AF KOLLAB 

Vi får i 2023 en make-over og bliver shinet op med nyt navn og identitet. Så vi forsat kan tackle fremtiden og følge med i den digitale udvikling 360 grader rundt om vores kunder.  

NOTORA bliver del af C2IT 

I 2023 skaber C2IT og Notora sammen en af Danmarks største Microsoft 365 virksomheder. Med købet tager C2IT A/S et stort skridt ind i fødevarebranchen, hvor Notora er specialist i digitale løsninger.

/ET AL. BLIVER EN DEL AF C2IT GRUPPEN

I 2023 bliver vi medejer af designhuset /et al., som er eksperter i at tænke design og brugervenlighed ind i digitale løsninger.

C2IT DIGITAL BLIVER ETABLERET 

I 2022 stiftes der et nyt selskab i koncernen med fokus på at rådgive SMV’er på den digitale rejse.  

C2IT GREENHOUSE BLIVER STIFTET 

Investeringsselskabet C2IT Greenhouse bliver stiftet i 2021 og har som formål at investere i og hjælpe startups. 

OPKØB AF EXCELMATE 

I 2020 opkøber C2IT virksomheden excelmate, der er eksperter inden for Business Intelligence, Analytics & Optimization. 

OPKØB AF NPLUS 

Opkøb i 2020 af Microsoft konsulentvirksomheden Nplus i Kolding, som bliver en del af C2IT A/S. 

IT-KARTELLET OPKØBES 

Vi er modige i 2019 og tør godt gå sammen med IT Kartellet på trods af deres navn. De er en flok outstanding dygtige softwarehåndværkere, der ligesom resten af C2IT gruppen ikke gør tingene mere komplicerede, end de er.  

ÅRETS SUCCESVIRKSOMHED 

Hep hey vi får titlen som Årets Succesvirksomhed i 2019 (uddelt af Spar Nord og BDO), og vi kan slet ikke få armene ned!   

aHOC KØBES 

aHOC købes i 2018 for at få fodfæste på freelanceforretningen i København. People-IT bliver hermed landsdækkende.  

SOFTHUSET BLIVER OPKØBT 

I 2018 styrker vi vores tilstedeværelse i hovedstadsområdet på Microsoft 365 med køb af Dynamics NAV leverandøren Softhuset. 

LANCERING AF PEOPLE-IT  

Vores freelancekonsulentforretning udskilles fra C2IT gruppen og får navnet People-IT, hvor vi ligesom i navnet sætter mennesker før IT.  

OPSTART PÅ SJÆLLAND  

Vi etablerer os i Ballerup med tre nye partnere fra Microsoft Dynamics NAV-verdenen i front.  

RYKKER MOD SMILETS BY 

Selvfølgelig skulle vi også være at finde i den gladeste by, og derfor rykker vi til Aarhus i 2017.  

DE FØRSTE 100 MILLIONER 

Vi er ellevilde over, at vi i 2015 runder 100.000.000 kr. i omsætning og fejrer det med en kæmpe biker fest. 

C2IT KØBER ITPLANETEN 

C2IT gruppen køber Itplaneten i 2015. Vi trækker planeten ned på jorden og skaber dermed startskuddet til opbygning af C2IT Infrastructure. Sammenlægning med vores eksisterende infrastrukturforretning bliver startskuddet til opbygning af C2IT Infrastructure. 

OPSTART AF ERP-FORRETNING  

I 2010 starter vi forretningsområdet Microsoft Dynamics NAV sammen med tre ”tunge” NAV-partnere.  

STARTEN PÅ GAZELLE FARMEN  

Den første af mange Børsen Gazelle Awards kommer på C2IT-savannen i 2008.  

DEN SPÆDE START 

Vi bliver stiftet i 2003 i Kolding af Benthe Andersen og Carsten Sixhøi. Vores grund-DNA: mennesker først og kompetencen gør en forskel, så hermed dagens lys. Moden er heldigvis ændret, men DNA’et består.  

Livet er for kort til ligegyldighed

Læs mere om CSR