STRATEGI

C2IT Digital er den strategiske del af KOLLAB. Vi tilbyder uvildig digital strategisk rådgivning og har erfaringer med både at rådgive små og store virksomheder. Vores konsulenter og sparringspartnere giver dig nyt syn på, hvordan din virksomhed bedst muligt kan investere i digitalisering. Med andre ord, hvordan du kommer ind i kampen. Vi er nemlig frontløbere i en verden, hvor den digitale udvikling aldrig står stille.

RÅDGIVNING

Vil du også i mål med din digitale transformation? Som digital rådgiver er det vores vigtigste opgave at gøre den digitale strategi forståelig og brugbar, så arbejdet med den fører til dine mål for fremtiden. Med udgangspunkt heri finder vores specialister frem til, hvordan en optimering af jeres IT vil se ud. 

For at gøre det hele overskueligt har vi også samlet det i en 10-punkts-guide for digitalisering, som tager dig i hånden step-by-step. 

DIGITAL STRATEGI 

Vi rådgiver om teknologiske løsninger på et forståeligt, simpelt og brugbart niveau. Man kan sige, at vores styrke er at vi kan fungere som ”oversætter” mellem forretningen og teknologien og hjælpe med en helt konkret plan for at komme i gang med digitalisering. 

Det konkrete arbejde omfatter analyse og interviews med centrale personer fra de forskellige afdelinger i virksomheden, analyse af nuværende og fremtidige tendenser for virksomhedens marked.  

Resultatet er en digital rejseplan, som giver ledelsen et overblik over virksomhedens digitale projekter, samt strategi med en praktisk og håndgribelig guide til de vigtigste indsatser og hvordan de kan eksekveres.

DIGITAL ADVISORY BOARD...

…eller digitale board members, som kan hjælpe dig med at få accelereret din digitale transformation. Vi kan flyve op i helikopterperspektiv og se din virksomhed fra nye vinkler. Måske synes du, det er svært at analysere hvor teknologien skaber mest værdi, eller måske savner du flere kompetencer.  

Vi har også dygtige digitaliseringsrådgivere med faglige kompetencer og en portion erfaring med projektgennemførelse, samt forandringsledelse.

IT-PROJEKTLEDELSE 

For at være helt ærlige, så handler IT-projektledelse grundlæggende om erfaringer, værktøjer og metoder. I vores øjne handler det også om at tage ansvar – og ikke være bange for at gribe boldene og træffe de beslutninger, som det kræver.  

Uanset om I skal implementere et helt nyt og gennemgribende forretningssystem, have sat en forandringsproces i gang eller har brug for ekstra hjælp med ledelsesmæssige udfordringer, så er der hjælp at hente hos os. Og vores historik er med os: Vi kommer altid i mål, da vi føler ejerskab og tager ansvar.

SMV:DIGITAL

En gylden mulighed for at tage hul på digitalisering er med SMV:digital. Her åbnes der løbende puljer hvor du kan søge tilskud til digitale projekter. Det kan være alt fra rådgivning, investering i IT, teknologi eller kompetenceudvikling. Vi er med dig hele vejen gennem ansøgningsprocessen og hepper på dig – med andre ord, vi kan være din digitale coach.