Bæredygtighed som grundlag for forretningsudvikling

sted

Online

Tid

Tirsdag d. 4. juni 2024
kl. 11.00

Pris

Gratis

Afholdes af

C2IT DIGITAL

Bæredygtighed som grundlag for forretningsudvikling

ESG: Fra compliant til en integreret del af hverdagen

Bæredygtige indsatser bliver i stigende grad en forudsætning for at kunne drive forretning, men hvordan griber I det an i jeres virksomhed, og hvordan når I frem til at identificere og indsamle ESG-nøgletal?

Det sætter vi fokus på med dette webinar!

De små og mellemstore danske virksomheder bliver oftere og oftere mødt af krav fra sine kunder, banken samt investorer, om at arbejde fokuseret med bæredygtige indsatsområder. En væsentlig del af dette arbejde handler om at kunne dokumentere og rapportere på  virksomhedens ESG-data, men samtidig ligger der også en vigtig opgave i at definere og forankre en decideret bæredygtig strategi.

På webinaret vil vi klæde dig og din virksomhed på til at tage hul på eller komme videre med opgaverne omkring bæredygtighed.

DU FÅR:

  1. Indblik i, hvordan ESG kan skabe værdi for virksomheden
  2. Konkrete værktøjer til at strukturere dataindsamlingen og ESG-rapporteringen
  3. Inspiration til at komme i gang, prioritere indsatsområder og udvikle en bæredygtig forretningsstrategi.

 

OPLÆGSHOLDERE:

  • Brian Rasmussen, konsulent og ejer af Valoro Consulting, der løser rådgivnings- og konsulentopgaver på både strategisk ledelsesniveau og operationelt niveau indenfor Supply chain, digitalisering og bæredygtighed
  • Anita Juhl Petersen, digital konsulent fra C2IT Digital. C2IT Digital er en del af KOLLAB og tilbyder uvildig, digital og strategisk rådgivning.

Tilmeld dig i dag

Tilmeld event

Navn(Påkrævet)

Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at KOLLAB må behandle dine personlige data til ovenstående formål. Du kan til ethvert tidspunkt afmelde dig igen ved at klikke på 'Afmeld' nederst i vores e-mails. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.