Tiltræk og fasthold IT-talent

sted

Online

Tid

Torsdag d. 22. august 2024
kl. 09.00

Pris

Gratis

Afholdes af

People-IT

Tiltræk og fasthold IT-talent

Er du opmærksom på, hvad der driver IT-professionelle mod nye udfordringer, og hvad du skal være opmærksom på for at fastholde dem?

 

People-IT inviterer dig til et spændende webinar, hvor vi fokuserer på at hjælpe vores kunder med at tiltrække og fastholde de bedste talenter i IT-branchen.

Vi har inviteret Torben Tronborg, direktør hos Computerworld it-jobbank, som gæst. Baseret på data fra deres mange analyser og rapporter om danske it-professionelle vil han afdække, hvilke faktorer der motiverer it-specialister til at skifte job, samt dykke ned i, hvorfor de vælger at forlade deres nuværende arbejdsgivere. For selvom udsigten til en højere løn motiverer mennesker til jobskifte, er det ikke grunden til, de vælger at sige deres job op – her er det noget helt andet, der spiller ind!

Kort om oplægsholderen:
Torben er en erfaren oplægsholder og rådgiver for virksomheder, herunder HR-afdelinger og ledere, om hvordan de bedst kan lykkes med at tiltrække og især udvikle deres medarbejdere. Siden 2016 har han og hans team årligt gennemført undersøgelser blandt IT-professionelle, hvilket har skabt større gennemsigtighed i, hvad virksomheder bør fokusere på for at opnå succes med at tiltrække og udvikle deres medarbejdere.

I løbet af en times intensiv session vil vi dykke ned i den omfattende dataindsamling og undersøgelser.

Vi vil kigge nærmere på:

  • Motivation for jobskifte: Hvorfor dine mest værdifulde IT-medarbejdere måske overvejer at forlade skuden.
  • Karriereudvikling: Hvor ofte IT-professionelle skifter job og hvad du kan gøre for, at de bliver.
  • Lønforhold og arbejdsmiljø: Hvad vægter de højest, og hvordan vi skaber et godt arbejdsmiljø.

… og meget mere!

Dette webinar vil både give dig værdifulde data og praktiske værktøjer til, hvordan du kan forbedre din tiltrækningskraft som leder og arbejdsgiver.

Vores mål hos People-IT er at hjælpe dig som ansættende leder, så du fremadrettet kan blive bedre til at tiltrække og ikke mindst udvikle IT-professionelle – så de bliver længere!

Tilmeld dig i dag

Tilmeld event

Navn(Påkrævet)

Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at KOLLAB må behandle dine personlige data til ovenstående formål. Du kan til ethvert tidspunkt afmelde dig igen ved at klikke på 'Afmeld' nederst i vores e-mails. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.