Pressemeddelelse

C2IT gruppen skaber Danmarks største, digitale one-stop-shop med nyt brand og strategi

C2IT gruppen, der med sine seks selskaber leverer digitalisering til store dele af dansk erhvervsliv, fylder 20 år den 1. oktober 2023. Efter 20 år i branchen har koncernen både den faglige bredde og erfaring til at kalde sig 360 graders leverandør af digitale services til mellemstore danske virksomheder. Virksomheden C2IT var for 20 år siden startskuddet, og i dag ses resultatet af gruppens konstante udvikling drevet af både dygtige medarbejdere og fremsynede, danske virksomheder. Derfor fejres fødselsdagen ikke kun med kage men også med et navneskifte til KOLLAB.   

Navneskiftet fra C2IT gruppen til KOLLAB symboliserer virksomhedens tilgang til digitalisering, hvor det altid handler om det tætte samarbejde både internt mellem koncernens eksperter og med kunderne. Ved at samle sine forskellige kompetencer under det forenede KOLLAB-brand sigter virksomheden mod at tilbyde kunderne en problemfri, integreret og omfattende pakke af digitale løsninger. Dette navneskift markerer ikke kun 20 års succes, men fortæller også om virksomhedens beredskab til fortsat at innovere og fungere som en topklasse digitaliseringspartner i Danmark.

I praksis betyder det, at C2IT gruppen fremover hedder KOLLAB. De seks selskaber i gruppen, C2IT A/S, C2IT Digital, People-IT, IT Kartellet, /et al og C2IT Greenhouse, beholder alle deres nuværende navne og identitet med tilføjelsen af ’En KOLLAB virksomhed’ eller ’A KOLLAB Company’.

 

Nu skifter vi gear

Med det nye navn KOLLAB vil C2IT gruppen gøre det helt klart, at virksomheden nu i endnu højere grad er en full service samarbejdspartner for sine kunder. “Vi har været på markedet i 20 år og har gennemgået en stor udvikling i forhold til det udgangspunkt, vi oprindelig begyndte med. Vi er på alle måder blevet flere; flere virksomheder, flere mennesker, flere tjenester og flere kompetencer,” siger Carsten Sixhøi, CEO for C2IT Group.

Carsten Sixhøi fortsætter: “Blandt andet har vi tilføjet tjenester som design, softwareudvikling, integreret it-sikkerhed, drift samt flere nye, digitale løsninger. Vi skifter gear for at sikre, at alle vores kunder kan få hjælp, uanset hvor de er på deres digitale rejse. Fremover skal de ikke bekymre sig om at håndtere forskellige leverandører. Vi kan drive alle processerne sammen og sikre, at vi kommer helt i mål, hvilket historisk ikke er det billede, kunderne har af it-branchen. I praksis beholder hver enkelt virksomhed ikke alene sit oprindelige navn men naturligvis også sin egen identitet og særpræg. Sammen er vi helt unikke på det danske marked,” siger Carsten Sixhøi og understreger, at det er vigtigt at forstå, at styrken og det unikke i KOLLAB ligger i, at alle KOLLAB virksomhederne er de bedste på hver deres felt.

 

Fokus på samarbejde

Navnet KOLLAB udspringer af ordet Collaboration. “Det skal signalere overfor kunderne og markedet, at Ikke alene arbejder vi sammen internt i gruppen, vi kommer også i højere grad til at fungere som den langsigtede samarbejds- og sparringspartner for vores kunder. Når de indgår samarbejde med en af virksomhederne i KOLLAB, får de samtidig adgang til alle de kompetencer og den erfaring, der ligger hos hele gruppen. KOLLAB har alle kompetencer samlet under ét tag, og efter 20 års samarbejde med mere end 1.000 kunder ved vi, hvor meget lige nøjagtig det betyder for kunderne,” siger Carsten Sixhøi.

 

Om C2IT gruppen – nu KOLLAB

C2IT gruppen – nu KOLLAB – har samlet kompetencer under overskriften digitalisering i 20 år. Gruppen matcher alle behov i markedet både i forhold til digitaliseringsområder og virksomhedsstørrelse og er dermed klar til at rådgive og levere en bred vifte af ydelser til både de mindste og de største danske virksomheder.

 

C2IT Group – nu KOLLAB består af seks selskaber:

  • C2IT, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power Platformen, Office 365 og Teams.
  • IT Kartellet, der udvikler unikke softwareløsninger som f.eks. læringsportaler, webapplikationer og integrationsopgaver.
  • People-IT, der arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder og organisationer.
  • Et al er eksperter i UX og UI-design af digitale løsninger.
  • C2IT Digital rådgiver SMV’er på deres digitale rejse.
  • C2IT Greenhouse er en venturefond og accelerator, der udvikler tech-startups.

 

 

For yderligere information

Carsten Sixhøi, CEO C2IT Group – nu KOLLAB, mail: cs@kollab.dk, tlf.: 25 55 59 99

Synne Eriksen, NiesKommunikation, mail: synne@nieskommunikation.dk , tlf.: 51 94 74 27