Kunde

Holm & Halby

Branche

Laboratorieudstyr og service

År

2019

Services

Microsoft 365

Holm & Halby

Holm & Halby leverer og servicerer avanceret laboratorieudstyr til den farmaceutiske branche, universiteter, hospitaler samt fødevareindustrien. Kunderne stiller høje krav til stabilitet, driftssikkerhed, teknisk service samt håndtering af data og dokumentation. Som et led i at optimere og have 100 procent styr på processerne inkl. ordre, levering og serviceeftersyn har C2IT hjulpet Holm & Halby og implementeret NAV Online.

ADGANG TIL IT ON THE GO 

Holm og Halby har hver dag mange teknikere, som kører rundt til deres kunder og sørger for, at udstyret er oppe at køre. Udstyr som står stille – specielt i den farmaceutiske industri – koster millioner hver dag. Det er derfor vigtigt for kunderne at kunne have tillid til, at Holm & Halby har styr på data omkring kundernes instrumenter og til enhver tid kan dokumentere, hvordan det er blevet serviceret og vedligeholdt.  

Holm og Halbys serviceteknikere er rigtigt meget på landevejen og med løsningen fra C2IT har de adgang til den nødvendige IT og kan registrere alt elektronisk. På den måde har de styr på alt fra ordre til levering hos kunden – og efterfølgende serviceeftersyn. 

EN TROFAST SAMARBEJDSPARTNER 

I samarbejdet med leverandører er det vigtigt for Holm & Halby, at det er leverandører der også er her i morgen. Desuden er det essentielt, at C2IT har turdet udfordre på vaner og finde nye måder at arbejde med IT-systemerne på. Både så Holm og Halby altid er up-to-date, men også så de har et system, som er stabilt.  

“Bag ethvert IT-system er der også nogle mennesker. Og det er jo egentligt de mennesker, der sørger for, at det her IT-system fungerer. Og at det bliver lavet på den rigtige måde. Det vi oplever med C2IT er, at der er nogle gode mennesker bag, som vi også godt kan lide at være sammen med. Det gør det bare nemmere at løse opgaver i hverdagen, når kemien er på plads.” 

Morten Dyrner, CEO, Holm og Halby