Kunde

De Danske Brevdueforeninger

Branche

Forening

År

1990

Services

Softwareudvikling

De Danske Brevdueforeninger

De Danske Brevdueforeninger er hjertet af brevduesporten i Danmark. Med mere end 120 lokalforeninger, opdelt i 18 sektioner, spredt over hele landet, arrangerer de konkurrencer og har deres egne regler. For at administrere alt dette har foreningen brug for et medlems- og konkurrencesystem, som giver medlemmerne mulighed for simpel administration af deres data. IT Kartellet har siden 1990 hjulpet Dansk Brevdueforening med deres ITudvikling, som først startede som Visual Basic 6 – men senere er opgraderet til en moderne web-løsning.  

VORES SOFTWARE I PRAKSIS 

Vores software er designet til at hjælpe på tre organisatoriske niveauer: lokalforening, sektion og landssekretariat. I lokalforeningerne hjælper vores program med at planlægge lokale kapflyvninger og tilmelde duer til større konkurrencer. Resultaterne fra disse konkurrencer indsamles elektronisk og sendes videre til sektioner og sekretariat via e-mail og filoverførsler. Sektionerne bruger softwaren til at organisere regionale konkurrencer, mens landssekretariatet styrer de store landsdækkende flyvninger.  

Vores webbaserede system hjælper også med at opdatere resultaterne på hjemmesiderne og holde medlemmerne informeret. Udover dette tilbyder vi også ekstra programmer til medlemsadministration, udstillinger og registrering af bestand. Kommunikationen internt imellem medlemmer, lokalforeninger og forbund er gjort nemt igennem integrationer med SMS-modul og mail-templates.