Kunde

Lindab

Branche

Byggeri

År

2022

Services

Softwareudvikling

Lindab

Lindab, en førende virksomhed inden for ventilation i Europa, søgte en partner til at genoplive deres automatiseringsprojekt. IT Kartellet stod klar til opgaven med procesoptimering og automatisering ved hjælp UiPath til udvikling af RPA (Robotic Process Automation). lene for projektet var at højne jobtilfredsheden, imens der blev fjernet manuelle indtastningsopgaver på tværs af divisionerne.  

AUTOMATISERINGENS MAGI  

IT Kartellet trådte ind som samarbejdspartner og vores erfarne konsulenter arbejdede tæt sammen med Lindabs procesejere for at identificere passende automatiseringsemner igennem udarbejdelse af business cases. Vi begyndte med at automatisere to processer – en simpel og en mere avanceret. Dette skabte et solidt grundlag for fremtidig skalerbarhed, samt beviste den model for businesscases, der var lagt til grund for udvælgelsen. Resultaterne af automatiseringen fremstod klare allerede i den første uge efter lanceringen, hvor der blev sparet timevis af kedeligt arbejde, og datakvaliteten steg markant.

PARTNERSKAB OG EFFEKTIVITET  

Vores samarbejde med Lindab er blevet grundlaget for deres arbejde med RPA, som med helhedsorienteret tilgang, har gjort automatiseringsprocessen både sikker og effektiv. Som CFO for Lindab Sverige AB, Maciej Labunski, påpegede, er IT Kartellet nu en strategisk partner, der støtter deres mål om procesforbedringer ved hjælp af RPA.