Kunde

Club La Santa

Branche

Rejse

År

2021

Services

Design

Club La Santa

Club La Santa er et danskejet sportsresort på den Kanariske Ø Lanzarote. Club La Santa er en stor legeplads for aktive mennesker og har mange tusinde gæster årligt. Med så mange rejsende, var det også nødvendigt for Club La Santa at tage på en digital rejse. Et nyt website skulle designes, som skulle give gæsterne den gode Club La Santa oplevelse både før, under og efter deres ophold. Ikke mindst skulle det være en nem booking oplevelse med både fly og hotel, som krævede scenarie tækning for de mange forskellige udfald af design. Og hvem bedre end /et al. til opgaven.  

GÆSTER MED BAGAGEN FYLDT AF FORVETNINGSGLÆDE 

De årligt flere tusinde gæster udgør hele omdrejningspunktet hos Club La Santa. Derfor tog designarbejdet naturligvis også udgangspunkt i dem. 

For dem, som rejser til Club La Santa, har mere end blot træningstøj og solcreme med i bagagen. Det er brugerne og med sig bringer de også behov, som siden skulle kunne leve op til. Med fokus på målgruppen startede vi med at teste det daværende website på 18 udvalgte personer. Heriblandt både sportsfolk, familier, pensionister og unge. De var jævnt præsenteret i alderen 25-77 år og med både personer som før havde besøgt resortet og personer som aldrig havde været der. Indsigterne skulle danne grundlag for et nyt solidt fundament til den nye website.  

STEMNING FØR, UNDER OG EFTER 

Ikke nok med at teste på websitet, så testede vi også brandets omdømme og bad testpersonerne sætte ord, på hvad de associerede med Club La Santa. Det helt essentielle var at finde frem til en ny visuel identitet, hvor potentielle gæster ville mærke den gode stemning og sydlige sol, både før, under og efter opholdet. Websitet er fyldt med eksotiske farver og interaktive elementer, som får den til at skinne med gode vibes. Booking flowet er også tænkt igennem hele rejsen, så gæsterne at sammensætte netop den rejse, som passer bedst til deres behov.  

Sidst, men ikke mindst, testede vi det færdige website på 9 slutbrugere, for at sikre os, at det levede op til forventningerne. Club La Santa er nemlig et af de websites, der har en stor sitemap. Derfor er intet overladt til tilfældighederne. Hver eneste side er designet til mindste detalje og står lige så skarpt som solen på Lanzarote. 

“Til at stå for designet af vores nye hjemmeside til Club La Santa, var vores ønske at finde en samarbejdspartner, der er 100% brugerorienteret og samtidig har fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser og behov. Valget faldt på /et al., der med en energisk, nysgerrig og undersøgende tilgang blæste os bagover fra start. Gennem samarbejdet har /et al. leveret et bundsolidt stykke arbejde. Fra de indledende møder, til planlægning af projektet, brugerinddragelse og levering af et fuldt design. De har vejledt og udfordret os, men samtidig været lydhør og haft stor forståelse og respekt for vores virksomhed, brand og gæster. Vi er yderst tilfredse med resultatet. 

Så stor tak til /et al. for et godt samarbejde og de bedste anbefalinger herfra!”

Line Mønsted Jensen, Marketing Project Manager, Club La Santa