Kunde

Clinic Drive

Branche

Sundhed

År

2019

Services

Design

Clinic Drive

/et al. har skabt et nyt top skinnende system fra bunden til ClinicDrive. ClinicDrive er tandlægebranchens digitale klinikassistent. Det vil sige, det faktisk er alt, hvad tandlægerne drømmer om, når de skal drifte en klinik. Al daglig driftsledelse, som før blev håndteret manuelt – fx vagtplaner, dokumentstyring, løn – kan systemet koordinere og effektivisere.  

UX LOVEN OM AT UNDERSØGE 

Ved alt godt og komplekst design gælder samme gyldne UX-lov, nemlig undersøg! Undersøg arbejdsgange, brugernes adfærd og deres behov. Vi ved, at vi ikke er brugeren, så vi har brugt tid på klinikkerne. Det, som vi fandt, var tunge manuelle processer og et stort ønske om digitalisering.  Med så mange fagfolk, der dagligt skulle anvende systemet, var det helt essentielt at det levede op til forventningerne. Derfor designede vi mockups på de første kerne funktionaliter for at afprøve vores idéer og design i virkeligheden. Dernæst testede vi, mange gange, fordi det i sidste ende gør, at brugeren står med et produkt, som virker og er elskværdigt.  Det færdige system er banebrydende i branchen, og det professionaliserer måden, som klinikker driftes på. 

VISUEL IDENTITET 

For at et nyt system kan skinne, kræver det en lækker identitet. Vi skabte en moderne, let og luftig identitet, som gør systemet overskueligt og brugervenligt.  Med et nyt produkt følger både website, salgs- og markedsføringsmateriale, og alt det har vi selvfølgelig produceret i topkvalitet, så vi har sikret det høj kvalitet over hele linjen. 

“Jeg har siden 2019 været i gang med at udvikle et omfattende system, der skal sætte helt nye højder for digitaliseringen af tandlægebranchen og kunne ikke have gjort det uden /et al. ombord.   

/et al. har været en professionel sparringspartner på rejsen, der både formår at omsætte mine komplekse ideer til simpelt design men også udfordre og stille spørgsmålstegn ved, hvordan vi kan gøre det bedre. Samarbejdet med teamet har været super godt, og det er skønt at mærke deres entusiasme og engagement i at nå til det bedst mulige resultat – det har til tider været som at have dem som en del af min virksomhed. De er klar til at levere hurtigt og af høj kvalitet, når jeg ringer. Kan varmt anbefale alle at tage fat i de dygtige mennesker hos /et al.”

Peymon Ensafi, Founder/CEO